Hangar

HANGAR

In- en outdoor ruimtes specifiek voor testen, racen en trainen met en van drones

INDOOR VLIEGEN MET DRONES

Hangaar 1 biedt de unieke mogelijkheid om, onafhankelijk van wind, neerslag of duisternis, toch met drones te kunnen testen, racen en trainen.

Met zijn afmetingen van 72 x 37 meter, en een hoogte van 12 meter zijn de mogelijkheden uitgebreid.

OUTDOOR VLIEGEN MET DRONES

Aan weerszijden van Hangaar 1 bevinden zich twee grote platforms waar overdag door gebrevetteerde dronepiloten ook buiten kan worden gevlogen als de weersomstandigheden het toestaan.

KANTOORRUIMTES

De bijbehorende kantoren, werkruimtes en opslagruimtes hebben directe toegang tot de hangaar. Hierdoor is het mogelijk om direct verbeteringen en vernieuwingen toe te passen. Verlies aan tijd en kosten aan het herhaaldelijk reizen van en naar (illegale) vlieglocaties behoort tot het verleden.

Ook is er ruimte beschikbaar als briefing/ leslokaal voor grote groepen.

OPENINGSTIJDEN

OP AFSPRAAK:

7 dagen per week tussen 07:00 en 23:00

OP AFSPRAAK

GESCHIEDENIS

Hangaar 1 stamt oorspronkelijk uit 1944, waar hij is gebouwd ter voorbereiding op de landing van de Geallieerden in Normandië ‘D-Day’ (6 juni 1944).

Van dit type Hangaar ‘T2’ zijn er vele als bouwdozen na WO II verscheept naar het Europese vasteland. In 1947 is Hangaar 1 weer opgebouwd op de huidige locatie op voormalig vliegveld Valkenburg, naast de Theaterhangaar van Soldaat van Oranje.

VALKENBURG

Het oude marinevliegveld Valkenburg biedt de historie, infrastructuur en uitstraling die hoort bij alles wat vliegt, bemand of onbemand!

m2
OPPERVLAKTE
194
BOUWJAAR
(UK, WO II)
07:00 - :00
OPENINGSTIJDEN
d/w
HELE WEEK